Over Interieur Hermans Claes

In 1933 startte Henri Claes een meubelmakerij en schrijnwerkerij in Schulen. Met zaakvoerders Jos Claes en Manu & Lieven Claes is het bedrijf tot op de dag van vandaag gekend als 'CS Claes Meubelen'.

In 1976 startte Hugo Hermans een meubelwinkel in Herk-de-Stad. Met Hugo Hermans nog steeds als drijvende kracht is het bedrijf sindsdien actief als 'Interieur Hermans gevestigd in Kuringen.

Sedert 2016, slaan Interieur Hermans en CS Claes Meubelen de handen in elkaar en gaan onder één vlag de toekomst in. Met 123 jaar ervaring als basis staat 'Interieur Hermans/Claes' voortaan garant voor creatief ontwerp, vakkundig advies en een ijzersterke service.

We nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze toonzaal in Kuringen.

Hermans Interieur / Cs Claes, gelegen in het hart van Limburg, aan de rand van de bruisende stad Hasselt, heeft een aparte visie op leef- en wooncultuur. De hedendaagse meubelen, decoratieve accenten en tal van interieurideeën zijn unieke staaltjes van stijl en design. Eigentijdse meubelen: strak gelijnd, modern of klassiek design geven ontzettend veel mogelijkheden.

Bezoek onze toonzaal: Kuringersteenweg 544, Hasselt